Makalöst gott, 31 mars - 1 april 2017

En mässa för alla! 2017 är tredje året som mässan genomförs. Louis De Geer kommer stuvas till både bredd och höjd av spännande smakupplevelser, utsökta viner, lyxiga delikatesser med mycket mera. En del av mässan är Smaka på Östgötamat och har fokus på lokal och regional mat. Där sker även den populära och omskrivna tävlingen Årets Östgötakock. Franz Jäger Event, Östgötamat och Louis De Geer är tillsammans arrangörer av denna konsumentmässa för livsnjutande människor. Vi prioriterar närodlade och ekologiska produkter. Förbered dig på stora smakexplosioner och en mousserande stämning. Det här är Makalöst gott!

Plats

Mässan äger rum i Louis De Geer mitt i industrilandskapet i Norrköping city. Besök louisdegeer.se för mer info.

Öppettider

Fredag 31 mars kl. 15.00 - 20.00
Lördag 1 april kl. 11.00 - 18.00.

Smaka på Östgötamat

Avsändare för en del av mässan är Östgötamat. 2017 är tionde året som deras mässa Smaka på Östgötamat anordnas. Syftet är att lyfta fram den östgötska maten som turistisk attraktion och varumärke samt att göra kvalitetsmärkningen Östgötamat och Regional Matkultur mera känd.

Provsmakning och försäljning

Provsmaka utställarnas alkoholdrycker genom betalning med dryckeskuponger. Häften om 10 kuponger kostar 100 kr inkl. moms. Utställarna bestämmer själv värdet av sina provsmakningar. Dyrare drycker kostar ofta flera kuponger än de billigare dryckerna. Vinglas ingår. Köpta kuponger återinlöses inte.

Mässans utställare erbjuder även provsmakning och försäljning av mat- och dessertprodukter.