Mässans arrangörer

Franz Jäger Event AB

Vi drivs av glädjen av att skapa roliga och spännande mötesplatser och att göra människor gladare. Våra ledord är lekfullt, lyxigt och välplanerat. Sedan 2012 är våra nattklubbsarrangemang, under namnet Franz Jäger Bar & Club, det mest populära nöjesalternativet i Norrköping för åldern 25+. Vi arrangerar också företagsfester, inspirationsdagar och andra skräddarsydda event. I våra projekt står vi alltid för 100 % engagemang och värdskap.

Östgötamat Ekonomisk Förening

Östgötamat är närproducerad mat. Mat som till allra största delen antingen producerats eller odlats i Östergötland eller dess absoluta närhet eller sluthanterats i länet. Östgötamat är en förening där alla medlemmar uppfyller de här kraven och arbetar för att lyfta de regionala smakerna, produkterna och matupplevelserna. 2016 blir nionde året som vi arrangerar Smaka på Östgötamat och andra gången den sker i Norrköping.

Louis De Geer Konsert & Kongress

Mitt i Norrköping möter du stadens själ - det tegelröda Industrilandskapet som tornar upp sig längs Strömmens forsar och vattenfall. Mitt i dessa vattenfall ligger Louis De Geer Konsert & Kongress som berikar Norrköping med ett brett kulturutbud och är en attraktiv motor i besöksnäringen som arena för konferenser och kongresser. Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping AB är ett kommunalägt aktiebolag som ingår i Rådhus AB. Bolaget har som uppgift att sälja och genomföra konferenser och evenemang i bland annat Louis De Geer, Värmekyrkan & Flygeln.

Kontaktperson:
Daniel Forsberg
daniel@franzjager.se
0709-360104
franzjager.se

Kontaktperson:
Louise Ridderström Alenbrand
louise@matupplevelse.se
0706-750633
ostgotamat.se

Kontaktperson:
Liselotte Andersson
liselotte.andersson@norrkoping.se
011-155041
louisdegeer.se